elincarolinab

i just can't get enough

Kategori: Allmänt

Nyår imoron! Helt jävla sjukt! Har gjort en liten årsresume men den lämnade jag till min hemliga blogg. Det var lite careface över den liksom...... Är jävligt taggad för imorn. Känns som jag bara har jobbat och ägnat min tid åt nödvändigheter detta lov och inte alls hunnit sova ut och verkligen leva. Imorn hoppas jag på en kväll av ren lycka.

nyaskor&myskväll

Kategori: Allmänt

tjugoåttonde december

Kategori: Allmänt

Tja! Har varit i stan hela dagen med Bebban och Sara. Med mig hem fick jag en skjorta, en kavaj, treggings, linne + nödvändigheter såsom smink osv. Blev att jag kom hem senare än räknat... Hade ju tänkt köra hos Sara ikväll men den planen sket sig.

four

Kategori: AllmäntVa ju ett tag sen man skrev här. 4 randompics från nya kameran som jag köpte dan efter julafton! Hade en bra julafton med fina julklappar och mys. Sen har jag haft två mindre gosiga dagar på jobbet med min pms... För stunden vill jag bara sticka huvudet i sanden och dö lite grann.

ps

Kategori: Allmänt

fy faaaaaa-aaaaaaaaaaaan va alla har blivit tråkiga. MITT LIV SUGER

pengar rullar in som det ska

Kategori: Allmänt

Tjenafan! Har varken orkat eller hunnit skriva nåt i den här töntiga bloggen på ett jävla tag. Har haft träning hit och dit, plugg plugg plugg, ett två timmar långt matteprov i fredags (soft) och jobb hela helgen.
Har stått i fittkassan igår och idag och jag har aldrig känt mig mer efterbliven än sähär. Fattar inte varför jag får hoppa in i ett kassa-pass när jag knappt blivit handledd i det. Men jaja, det artar sig alltså!