elincarolinab

wan't you to make me feel

Kategori: Allmänt

Tjena bruttoor! Taggad på livet. Taggad på träning. Taggad på helg, på mysigt höstläger. Taggad på att strosa runt i myskläder hela helgen och ta en paus från precis allting annat. Ta en paus från helg-galenskaperna.

Har haft en kort skoldag, sen åkte jag till stan för jag var tvungen att köpa en tubhalsduk, blev en brun snygging från JC! Tror studiebidraget kommer idag ocks. Asnice!
Nu ska jag powernappa lite sen blir det gymmet. Hörs!

hittade en kissie effekt på min webb....

Kategori: Allmäntoch en cp effekt.shit jag gör verkligen allt för att skjuta på plugget! leka cp i webben det är ju inte alls konstigt.

6 foot tall, came without a warning

Kategori: Allmänt

Chachabloggen! Kom hem för ett tag sen. Har vart skola hela dan, sen en sväng till vällingby med Ankan när jag slutat. Letade en ny snygg tubhalsduk men hittade ingen. Drog hem och tänkte slagga på soffan, sen plugga.
Hux verkar aldrig passa in i min vardag. Vill dra dit, men hinner inte.

By the waaaaaaay ikväll har blackan sin inspark. På mango bar. Om de inte har alkoblås blir jag sur, på riktigt.


Tror fan att neulash har börjat ge lite reslutat.

vem behöver köpa en ny jacka?

Kategori: Allmänt

när man kan sätta på en päls på den förra? okej inte lika snyggt som en fårskinnspälsjacka, men kan funka!

Smile like you mean it!

Kategori: AllmäntTja! Sitter och fake smilar i webben heheheheh............ Måste ju försöka tänka posetivt när jag har en hög av böcker som ska läsas klart till torsdag + prov. Det roliga är att jag faktiskt överväger att åka och träna istället och skjuta upp plugget, brukar va rätt duktig på sånt.

Men har haft en skön dag idag, sovmorron + håltimma, sen bara en tripp till medeltidsmuseet med klassen.

ett böginlägg

Kategori: Allmänt

till och med jag börjar tröttna på mig själv. jag är mycket medveten om att det i princip alltid blir för mycket om helgerna, men jag har bara inte orkat bry mig på sistone. jag vet om att jag börjar spåra ur lite väl mycket, men det har varit det ända jag kännt för på sistone. det är kul till en början, men när saker och ting börjar slutar illa, så förstår man att det är ingen lek det här. just nu känns det som vissa saker sakta börjar rasa samman. stämningen hemma är väl inte så bra just nu heller.
jag ska ta tag i mig själv nu, jag lovar.

full rulle

Kategori: Allmänt

Kom precis hem, vart skola hela dan sen drog jag till fridhemsplan och köpte nytt busskort då någon troligen baxade det i lördags.
Nu ska jag stressa mig iväg till gymmet! Härligt!

want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Kategori: Allmänt

Chachabloggen! Ja vad ska man säga om igår egentligen? Blev ett jävla härj alltså! Började hos Matti med nåra brudar, sen vidare till spånga till nån kille. Segt men jag hade kul ändå, Bella och Anneli var där så det var stört kul! Påväg hem så var det en bil som åkte förbi oss och kastade bullar på oss. Gud finns nog ändå, var vårt resonemang.

Idag har jag fått ta lite skit och har legat i slaggmooode i princip hela dan.och så har vi en fjortisbild! nya västen. Gillart!

SATURDAY NIGHT

Kategori: Allmänt

Dags för den vanliga lördagsvisan snart! Är skit taggad, hoppas på röj! Först blir det in i duschen och allt bara. Och i förbifarten kan jag även slänga in 3 suddiga bilder från insparkskvällen! Ha en trevlig kväll allihopa!

wake up call caught you in the morning with another one in my bed

Kategori: Allmänt

Tja! Vaknade för en stund sen. Har bara knarkat grönt te och kollat tv. Igår kväll var jag jävligt trött, började med återträff med gamla vännerna i riddersvik. Fick sällskap av några sköna blattar på 20 barre som gled in med fet bil och langade musik och lite bärs! De gjorde upp en brasa till oss också haha.
Sedan bar det av till Joanna för mig Ankan och Jennie. Men jag var så färskt jävla trött så jag drog hem till min sköna säng innan nånting drog igång.

fiaskot 2010

Kategori: Allmänt

Tjena guys! Kom hem för ett tag sen. Jag var hurtig imorse och tog mig till skolan, galet! Men hade egentligen inget där och göra förutom matteprov. Efter skolan fick jag med mig ett par brudar till H&M där jag köpte en snyggsnyggsnygg pälsväst. Enda minuset är att alla kommer ha den, men det får jag väl leva med.

Igårkväll var faiiiiiiiiiil! Dörrvakterna till Mango bar var sjuka. Varenda jävel i kön fick blåsa och i princip ingen kom in, så det var liksom utanför man hängde! Jättekul... Nej men alla är så satans sköna så hade jävligt kul ändå, det var ju kaos överallt. Politiska bråk blev det också mellan nåra, väldigt nödvändigt haha.

Antar att brommas elevråd har fått en del klagomål idag......

Hey...

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från en misslyckad kväll, berättar mer imorn......

KLACKARNA I TAKET IKVÄLL

Kategori: Allmänt

Gaaaaaaaah vilken stressig dag! Har varit skola hela dan sen till vällingby med brudarna för att uträtta lite ärenden ;);) Sen fick jag i princip kuta hem och kasta i mig lite mat. Nu har jag precis kommit till Matilda där vi är några bruds och taggar sönder! Vad gör vi??? bromma fucking inspark NU KÖR VI!

you make it real for me

Kategori: Allmänt

Trodde jag var helt kreativitetslös idag. Men när jag hittade en gammal tygbit jag köpte i somras tog jag fram symaskinen direkt och sydde en tröja.


Voilaaaa!

inatt präglades mitt huvud av rhodosdrömmar...

Kategori: Allmänt

... men det var snöstorm.


I keep dancin on my own

Kategori: Allmänt

Tjena guys! Ledig idag. Sov från tio igår till halv tolv idag... den satt fint! Har inga planer för idag förutom att ta det jävligt lungt och bli kvitt min satans förkylning. Men det är skitsegt, hittar på nåt senare. CIAO

Ny blogg för hundrade gången

Kategori: Allmänt

Vill börja om från början. Lyckas aldrig få till det. Det perfekta bloggnamnet, men, måste det alltid va perfekt? Just nu lever jag på spotify, listan spelar kvällen ut. Det är det ända jag orkar göra den här veckan med min jävla förkylning. En inspirationslös onödig vecka är vad jag har. Tack gud för ledigheten imorgon.


Me and my cuuuutiepie

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt