elincarolinab

lera upp till knäna men inte fan klagade man mycket på de!

Kategori: Allmänt

HEMMA FRÅN EMMABODA!!!!!!!!!!! Hej på er! Känner att det är dags att skriva lite här va. Finns så mycket att säga, skulle ta mig hela kvällen egentligen men tar det kort. Det var fucking underbart, helt perfekt. Dock fanns det ett minus, och det var nog det enda, och det var att det regnade så mycket att vårt tält förvandlades till en pool, man hade inte en enda torr tröja på slutet i princip, och leran gick upp till knäna bokstavligen. Men annars så, folket, artisterna, campet, allt var jävligt bra och det var sånt satans drag! Vi behövde inte ens röra på oss när konserterna började, scenerna låg så nära och bra. Man kunde liksom gå ner fem minuter innan och ändå få plats nära scen.
Vi har träffat Håkan nr2 på ett tåg, begravt en död kanin i en chipspåse, behövt kolla in i en hårig röv det första man gör på morgonen, gått raggarrundor, folk har blivit kära här och där, fått vin sprutat i ögonen av en riktigt torr och ocharmig brud som inte gillade mitt och Saras ölkrig (det sved i en halvtimma efteråt, och just då kom poliserna över och minglade lite med oss och jag trodde att jag skulle kunna stämma henne på nåt sätt, gick inte så jättebra), snott stolar (min blev snodd första dan igen), gått på ännu mera rundor, fått försvara Stockholm, fått höra dåliga skämt om Stockholm, träffat riktigt charmiga pojkar, varit riktigt vidriga, varit riktigt chill, varit påväg mot Tyskland, varit ännu mer chill, varit riktigt jävla random, gått barfota i leran. Måste säga också att en morgon vaknade jag upp och öppnade tältdragkedjan, då möts jag direkt av helikoptern som utförs av en mycket ambitiös man.

Fan vad skönt dock att vara hemma och slippa leran. Och nu är det tillbaka till vardagen som innefattar jobb, träning och lite mindre bärtz. Har redan hunnit en sväng till gymmet, och imorn blir det jobb, kör igång stenhårt här! Trist, men måste försöka tänka positivt.Enda bilderna jag har just nu, tagna av våra skumma småfula grannar, inte mycket att ha. Men tyvärr blev vår enda kamera tillhörande Erika totalkvaddad första kvällen... Najs.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: