elincarolinab

JOBB 14-21

Kategori: Allmänt

Idag slavar jag på donken. Det är lite ånghest. Kommer stupa den sista timmen.

schyssta lökar

Kategori: Allmänt


Randommix med helgbilder.

Finns egentligen ganska mycket att säga men jag har ingen ork idag. Igår var det full rulle på jobbet fram till åtta sen blev det utgång. Idag har jag legat i soffan som en strandad blåval. Askalas.

I made it

Kategori: Allmänt

Tjenare mannen!

Kom hem för mindre än en timme sen och nu är jag klar för utgång! Eller en sak saknas, men det löser vi på nåt sätt. Har jobbat från tolv idag till åtta ikväll med en rast som låg vid två tiden. Rätt osoft. Men men, klarade iallafall mig igenom dagen vilket jag trodde var både psykiskt och fysiskt omöjligt.
Nu bär det av till Jossan. Ha en bra kväll folket!

!

Kategori: Allmänt

Lönefredag och sportlov!

random mix

Kategori: AllmäntSpotify går hett på hos mig. Fixar lite bilder och dricker te, stickar på min halsduk, ganska bra. Känner hur plugg pressen lättar mer och mer för varje dag som går. Känner mig fri men samtidigt inte. Jobbar fredagkväll och hela lördagen. 8 timmar på donken, känner fruktan inför det mördarpasset. Om ni ser en söndersliten förvirrad och trött slav inne där på donken så är det antagligen mig ni skådar.

JAJA HARE BRA TJA

Grattis pappa

Kategori: Allmänt


Yesterday.

Tja folket. Dagen har bestått av skola, håltimme, spårad klass, tur till myrorna med Emma och Bebban efter skolan och sen träning. När jag kom hem firade vi min pappa Henrik som fyllde år idag. Måste bara tillägga att även min katt fyller år idag han med. Askalas!

dream sweet

Kategori: Allmänt


h&m spring 11

Denna kväll har bestått av jobb, stress, hemkomst, mat och BB. Min magkänsla säger mig att BB kommer bli grymt och att trötta jag borde gå och lägga mig nu. Godnatt

snabbis

Kategori: Allmänt


Igår.

Hola guapas! Igårkväll gick jag ut helt oväntat och spontant. Drog till min klasskompis i bromma och hade askalas. Slutade med att man fick vara en hjälpreda dock, men men, det händer alla.

Nu måset jag streeeessa iväg till jobbet. Vi hörs!

magsjuka är förjävligt

Kategori: AllmäntHey. Har varit lite dött här dom senaste dagarna. Blev magsjuk i onsdags, var och tränade men började känna mig illamående så fick avbryta träningen och kasta mig på första bästa buss för att komma hem så fort som möjligt. Hade ingen mysig dag därefter... Låg på soffan från det att jag kom hem tills jag vaknade på torsdagen. Nu mår jag mycket bättre men har svinont i magen konsatnt.

Fuck, lagom till svenskauppsats, beeptest och helg som innebär vänner och festligheter.

inte kul

Kategori: Allmänt

Härlig morgon. Går upp klockan sex och krigar mig fram till skolan för att komma i tid. Då får jag reda på att vi har sovmorgon vilket inte stod på schoolsoft. Hor skola ååååååh. Sen kollade jag mitt bankkonto, fanns knappt nånting kvar. Kom också på att mitt nk presentkort på 400 spänn måste ha blivit baxat i helgen. Yeahyeah. Det går bra nu kompis det går bra nu.

godnatt

Kategori: Allmänt

Tjenare! Denna dag blev det ingen skola pga sl. Vid fyra drog jag till jobbet och jobbade fram till tio! Död kväll javisst. Men imorn och nästa i princip jobbfria helg blir det andra bullar.

skola+shopping+träning=trött_tjej

Kategori: AllmäntVille bara säga att jag fyndade det här på myrorna idag! Mysig tjocktröja, väst och två armband. Nu ska jag sova och imorn är det fredag. Då blir det jobb och sen ut förmodligen. Det var väl allt så länge, tack och hej.

hemma, och jag lever.

Kategori: Allmänt

Tjenare mannen! Är hemma från Trysil nu. Har varit en stört kul/mysig/komisk/osv. osv. helg. Har hänt jätte mycket så orkar inte berätta allt, det som händer i trysil, stannar i trysil. Men måste nog berätta lite om 26:an, vår stuga. När vi kom dit första dan trodde vi att det var ett skämt rent ut sagt. Litet och inte allt som vi väntat oss. Men vi gjorde oss hemmastadda, smutsade ner, drog dit halva bromma gymnasium, röjde, stökade till lite mer. Vi hade det jävligt kul. Men morgonen efter när damp-Barbro kommer och väcker oss och tvingar oss städa var det inte lika kul... Norge är jävligt dyrt, det kan vi ju också konstatera. Bilder kommer.

Peace

cheyen med koll

Kategori: Allmänt

Jag försov mig nästan två timmar. När jag är påväg till skolan får jag också reda på att vi tydligen skulle till solna tingsrätt imorse, så jag sitter själv i skolan och jag dör så tråkigt det är. Fy helvete vad typsitk att det här ska hända mig. Kommer inte heller hinna packa och plugga allt jag ska innan trysil. Och träna? Fuck, jävla skit helvete.

shall I?

Kategori: Allmänt

Packar och taggar för trysil med lite music! As taggat här hemma. Måste dock ha rådgivning ang en sak.

Ska man ta med sig systemkameran? Känner på mig att jag antingen kommer förstöra den eller tappa bort den om jag gör det, men ändå.

/ove sundberg

Kategori: Allmänt

tjenare mannen!! ove här. vi flippar hos matilda och ove kör alll in ikväll! helt gal1 hehe
bastu, pjäxor, nakenhet, tacos, isbadande, random, hicka osv. osv. beskriver denna kväll hehe.