elincarolinab

då har man klarat av 1/4 av 2an

Kategori: Allmänt

Hej hej tänkte säga att jag är så sjukligt glad att det är höstlov. Ska verkligen inte röra en enda jävla bok det här lovet. Har tappat glöden nu och har gud att tacka för att skolan har gått hyfsat bra ändå.

Ska dra ut på en prome med Jennie snart, blir lungan ikväll. Imorn väntar halloweenfest på donken! Löningslördag och jag ska köra en 4,45are. Blir en kul dag.


Grek

Onsdag

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem och har lagt in en fet beställning på Nelly.se. Var bara så glad att jag var tvungen att skriva av mig lite. Hejråå

if heaven and hell decide that they're both are satisfied

Kategori: AllmäntImorse var helt sjukt, dimmigt och fint. Föll mig i smaken.
Har varit en skön dag, en lektion + bio med klassen efter lunch. Mötte sen upp Jossan i stan och drog runt i lite affärer och köpte en tröja. Sen träning osv.

Ikväll har jag och pappa försökt laga min bärbara data. I lördags var jag dum i huvudet och tappade ut hela min kaffekopp över hela tangentbordet + vår soffa och vita matta. I det ögonblicket önskade jag innerligt att jag kunde spola tillbaka tiden och fattade inte vad som hade hänt. Nu är den rätt död. Dumma mig.

don't think, just do it

Kategori: Allmänt

Tjenare. Söndagkväll, det har varit skitkul och sjuk helg.  Så ingen söndagsångest här inte. I fredags var det Emelie som styrde upp fest, hade sjukt kul där innan jag somna. Sov som en död man fram tills tio tiden då det var dags att sticka till jobbet, tog en cheese och sen sprang jag och Erika omkring där i fem timmar och bara var cp. En riktigt bra dag på jobbet.
Igår förade vi hos Fanny och sen drog vi in till söder på lite chillkrök, där vare trevliga dudes och lite halvsegt men helt okej. Och idag skulle jag upp och jobba igen. Vid fem började jag och det fanns knappt något att göra så vi stod framme i kassalinjen och käkade och snackade. Det är gånger som dessa man blir påmind varför man jobbar på McDonald's, ibland är det mys. Har inte varit såhär sliten sen man var på festival sist känns det som. Så ikväll ska jag sova gott i min egen säng.

måndag

Kategori: AllmäntHej. Jag hade en jättebra helg osv. Försov mig idag så det ända jag har uträttat är ett 3-timmar långt matteprov. Man fick damp.
Nu sitter jag här med min m***värk och spelar gitarr. Blev lagom glad när pappa tog fram en liten gitarr ur hans garderob. Perfekt storlek för mig, inte alltid man når med sina korta flick-fingrar på en vanlig gitarr.

Finally friday

Kategori: Allmänt

Tackar gud för att det är fredag! Skönt. Idag slutade jag vid två tiden och drog till ett mysigt fik med mina klassisar, drog förbi en 2hand affär vid odenplan där jag köpte en cool väska. Ikväll verkar folk sugna på att göra nåt jävligt kul, jag med kanske, måste bara powernappa lite. Vi höres, ciao!

ekar överallt

Kategori: AllmäntTomhet är typ det ända jag känner i dessa tider, finns inget att säga.

"there's a justice higher than that of a man, I will be juged by him"

Kategori: AllmäntLånga måndagen är förbi, gick smidigt och skönt. Nu väntar en tisdag då jag ska hålla tacktal och skriva engelskaprov. Sen mattehjälp och så slänger vi in ett gympass på det. Bra, godnatt.

fuck hunter

Kategori: AllmäntNya stövlar från Steve Madden, förjävligt snygga och sköna. Älskar dom. 

Den här helgen har varit en riktig sov-helg. Har myst med vänner, tränat och knegat som vanligt. Är nu utvilad (för en gångs skull) inför en vecka i skolan. En massa plugg väntar, hey.

tjoo

Kategori: AllmäntTja, bilder från Ankans nya lya i gamla stan mys. Idag har jag sovit på lektionerna och även när jag kommit hem, är fortfarande trött så strax blir det sängen, sömnen kommer tyvärr före italienska plugg. Önska mig lycka till på provet imorn.

3 NYA

Kategori: AllmäntLite nya grejer. Den svarta koftan köpte jag idag och känner att jag skulle kunna ha på mig den varje dag, så mycket tycker jag om den. Livet leker, jag mår bra. Pusshej