elincarolinab

snyggt.

Kategori: Allmänt


bild från klaram.blogg.se

Är helt galen i den här skjortan med kragsmycken från Zara, letade efter skolan med Malin och Klara i affärn men de var slut. Har letat runt nu på internet ett tag (borde verkligen plugga) och hittade ett par lösa kragsmycken som jag beställde hem. De blir nog inte lika snygga som de här men vi får se!

livet utan internet

Kategori: Allmänt

God morgon! Sitter i skolan såhär en timme innan jag börjar och dödar tid. Skulle ta blodtryck imorse därav tidigheten. Men passar hyfsat bra då jag kan ta igen allt jag inte kan göra hemma där vi är utan internet just nu. Man känner sig handikappad utan det. Och det finns ju inte allt för mycket att göra. Men, gud så mycket lättare det går att plugga! Känns som man får lite mer vettiga saker att göra liksom.

redigerad vs. orginal

Kategori: Allmänt

Ser ni skillnaderna?

random

Kategori: AllmäntSitter på fotokursen nu men finns icke mycket att göra då min kamera inte funkar pga minneskortet. Måste troligen radera ca 200 bilder... Kul. Så vi ska väl snart röra oss mot orten igen och fota lite i riddan med nån annans kamera. Hej så länge!

Today I wish I had a sister

Kategori: AllmäntIdag är en sån dag då jag bara saknar en massa människor. Framförallt Klara, känns tomt här hemma i sveadala utan dig Klara. Vill ha ljusare tider, just nu är allt grått och tråkigt osv osv. Skulle va as soft att ha en tvillingsyster/syster just nu.

I got the moves like Jagger

Kategori: Allmänt

Bajs, fick inte ledigt från ett litet 4-timmarspass idag så istället för att följa med och leva mysliv/lägerliv på barnens ö så fick jag världens segaste helg. Händer inte ett jeeevla piss/ingen som vill ut, mögglar här hemma framför le computer. Fan vill inte va här. Funderar på att bara sätta på en film eller nåt. Har en morgondag att se fram emot iallafall.

foto uppgift 1

Kategori: AllmäntEtt par bilder från fotokursens första uppgift, och det var att fota landskap, gyllnesnittet, horisonter osv osv. Fanns inte så mycket öppna och stora landskap här precis utanför bromma gymnasium, men tycker att det blev rätt bra ändå!
Annars kan jag säga att jag har jobbat hela helgen, träffat vänner, tränat och tagit det allmänt lungt. Och så har jag dragit på mig en förkylning också. Det var allt för tillfället, hare bra tja!

it's been a while

Kategori: AllmäntTja! Bloggen har haft sista prioritet på sistone, har varit full rulle dag ut och dag in. Veckan kan beskrivas med en jävla massa pluggande av språk, spökande hormoner, bitchiga italienskalärare och en tjock mage. Idag innan jag började jobba märkte jag att jag verkligen inte kunde få igen varken dragkedjan eller knappen på mina jobbyxor. Fick lösa det med en tofs. Nu har man missat Håkan på grönan som ALLA är på, och efterssom ingen har kommit hem än så dog denna kväll för mig. Men lika bra det, känner mig ändå fett ful. Hare bra tja!